Heeej

Jag har världens tandverk. Och det känns i hela huvudet. Typiskt, det ska alltid vara något som är fel är man ska ut och resa. Just det, jag ska åka till Utah i morgon!!! :D:D Vi åker på skidresa i en vecka, till Deer Valley i Park City, Utah. Det blir jag, Jennifer, Jonathan, Ethan, Sophie, Nana, Pop Pop, Peter, Michelle, James, Susan och Ben. Så vi blir ett stort gäng, ska bli awesome!! Men är jag ju inte direkt van eller duktig på skidor så lite nervös är jag väl. Men jag ska alltså inte åka skidor varje dag eftersom jag kommer att jobba, men ett par dagar i alla fall. Det kommer bli sjukt kul. Hoppas jag.
Ha det bra så länge!
KRAM


Deer Valley Ski Resort-

Good morning.

I hate it when you're walking on the sidewalk and suddenly slip and almost fall, because you stepped in dog poop. Especially when you have a big hole in your shoe and you get poop on your sock. And the fact that a bunch of people are watching doesn't make it better. Good morning!


Cherry blossom

Idag var jag nere vid Tidal Basin där körsbärs träden blommar nu. DC är känt för detta och i år firas det att det var 100 år sedan huvudstaden fick träden som en gåva från Japan. Därför är the Cherry Blossom Festival förlängd från 4 till 6 veckor. Turister och fotografer kommer hit för att titta och fota, och jag åkte ner och fotade i morse. Här kommer några bilder jag tog med telefonen, bilder från kameran kommer snart.


Jag har fått post

Tack mamma och pappa för påsk kortet, jag fick det idag :)


The Beach

Jag, Tayssa, Fernando och Malin åkte till Piney Point Beach förra helgen, alltså inte helgen som var nyss utan helgen innan. Vi grillade, åt, drack, fotade, spelade kort, dansade och tro det eller ej men vi badade!! I havet!! Som var svin kallt!! I mars!!!!! Svenskar gör ju det på vintern, vi hoppar i vattnet eller rullar oss i snön, och sätter oss sedan i bastun. Så Malin och jag fick för oss att vi skulle visa våra sydamerikanska vänner hur man gör. Fast vi hade ju ingen bastu, så de fick bli en varm dusch och svedka efteråt. Men vi har ju faktiskt vår här nu, så det var ju inte kallt i vattnet som det är i januari i Sverige. Vi hade hyrt ett hus på stranden, jätte mysigt.
Malin leker får? :PBänken var så låg så jag var faktiskt tvungen att sitta på knä och äta.

M&M
Flip flop + shorts + solglasögon + glass + fotboll i parken + 25 grader varmt

I mars!!


The Bean...

Tessa


The soph...

Sophie


Hallå där!

Inte mycket som händer här. Eller alltså, inget speciellt. Inget annat än konserter, partajande, jobb, plugg och allt det vanliga. En fotoutställning av Mikael Olsson på House of Sweden blev ett par öl på Science Club, som slutade med en reggae konsert på 18th street lounge förra veckan, bra bra musik med goda vänner, härligt!


Jag var på hockey match förra vecka också, såg Caps mot Islanders. Bra spel på slutet av the Capitals, som vann i tilläggstid. Med Malin, Tayssa, Fernando och Eric (tror vi att han heter :P).Var och simmade med Malin och Fernando, skönt! Det var länge sen jag simmade. Annars så håller jag på mycket med scrapbooking nu, jobbar mig igenom en koreansk thriller och har fått en ny favorit radiolkanal; Island 98.5. De spelar Hawaiian style & Reggae, SOJA kan bland annat höras där, ganska ofta faktiskt. På tal om SOJA, de ska för första gången vara på National television den 12 mars! På NBC!!! Deras nya CD Strength to Survive är ett riktigt break through för dem, kul!

Förra helgen var jag på college och pluggade American Government, psykologi och spanska. Det var jätte kul och jag fick nya vänner, skit sköna typer och föreläsningarna var intressanta. Jag hade kämpat med den dumma läxan jätte mycket, och den blev godkänd!! Så nu har jag pluggat klart mina 12 credits. 

Idag, lördag, ska jag åka till stranden med ett gäng kompisar och stanna över natten. Har precis packat klart och är supertaggad!! Vi har hyrt ett stort hus, och just nu behöver jag verkligen en break, så det ska bli awesome!!

Hoppas ni alla har det bra!!
KRAM

PS. Grattis till mamma som fyllde år förra veckan! <3

RSS 2.0