Walking the streets of Chicago...

Ville bara säga hej från Chicago :) Skriver och berättar snart! xoxo

 


Chicago

Nu har jag packat klart, flyger till Chicago om 6 timmar. Ska träffa Isabel och Nathalie där, de flyger dit från NY och vi åker hem på söndag kväll igen. Ska bli kul, jag är super taggad!! :D Hoppas ni andra får en fin helg.

Jag, Isabel och Nathalie i DC 2010


Private show with SOJA

Den 12e januari skulle SOJA ha en privat show här i DC, med max 50 personer för att träna inför turneringen de nyss påbörjade för sitt nya album som släpps på måndag (som jag fick idag!!!). Jag blev inbjuden till detta speciella event, och jag fick ta med mig en vän. Så jag tog med mig Malin. Det var några få fans där, resten av folket var släkt och vänner till bandet. (!!!) Helt sjukt att jag blev inbjuden av bandet till en sån grej. Det var jätte bra, vi fick höra låtar som ingen annan hört förut, helt nya, och Jacob, Bobby, Ken, Patric, Ryan, Hellman och Rafael gick runt och pratade med folket. Mellan låtarna pratade Jacob och drog historier. Jag fick Ryans autograf på min T-shirt och efter kanske en öl för mycket gick jag fram och kramade Ken :S han sa att de planerar att komma och spela på Uppsala Reggae Festival i sommar!!! Det var i alla fall helt galet att få hänga med SOJA, och numera räknas som en av deras vänner! :D
SOJA New Years Eve

På Nyårsafton åkte jag och Naz till Baltimore för att gå på SOJAs nyårs konsert. Jennifer hade bokat in oss på Hilton Hotel i hamnen, några minuters gångavstång till konserten. Vi gjorde oss i ordning på hotellet, sen kom vår vän Mohammed som skulle se SOJA med oss. Ingen av dem hade lyssnat på SOJA innan men var jätte gulliga som ville följa med mig. Mohammed hade med sig glasstårta. Konserten var förstås amazing!! Helt galet bra!Jag kan inte ens beskriva. Bästa nyår någonsin, kan inte komma på ett bätte sätt att fira nya året än att fira det med SOJA. SOJA SOJA SOJA!!! Efter konserten pratade jag med Ken som spelar bongotrummorna. Jätte trevlig, han berättade att han har bott i Sverige, när hans mamma jobbade på telia. Han signerade min Tshirt och Mo tog kort på oss :D Några av bilderna är med min kompakt kamera, några med min iPhone.


Video av Jah Works, ett av de två banden som öppnade upp för SOJA


SOJA


SOJAs officiella Nyårs video från New Years Eve

RSS 2.0