SOJA- When we were younger

Anledningen till att jag delar den här mer er är helt enkelt för att den är så otroligt bra. Enjoy!
OCH KÖP SOJA'S NYA ALBUM!!

Itunes:
http://itunes.apple.com/us/album/strength-to-survive/id488277474

CDON:
http://cdon.se/musik/soja/strength_to_survive_%5Bimport%5D-17492838
Hike in the Appalachian mountains

Jag var och hajkade i Appalacherna i torsdags förra veckan. Familjen åkte bort så jag var ledig torsdag - söndag. Jätte fint väder var det, så jag bestämde mig för att klättra upp till ett ställe i bergen som heter Annapolis Rocks för att fota. Kan vara lite förvirrande eftersom Annapolis inte ligger i väst, men Annapolis Rocks har alltså inget med Annapolis att göra! Det var snö på spåret vilket jag inte hade räknat med, så jag hade mina joggingskor på mig.. Blöta strumpor och fötter fick jag, annars gick allt bra, det var underbart! Jag hade sett ett foto i en fotobok från detta ställe, och bestämde mig för att ta mig dit och fota. Tog en timmas körning + nästan en och en halv timmas vandring. Härligt! Jag jobbar på en video, men här kommer bilder så länge.Min packning


SOJA i Richmond, VA

Jag och Mo tog Amtrak till Richmond och såg SOJA den 3 Februari. Det känns som att det inte finns så mycket att skriva egentligen, ni vet ju att jag älskar deras konserter och de gör mig aldrig besviken. Nytt för den här gången var att de stod utanför och signerade efter spelningen efterson detta var deras första konsert i nya USA turneringen för 2012. Så Bobby signerade min T-shirt och min nya skiva, skivan fick även Rafaels rignatur på sig. Banden som öppnade för SOJA var Fear Nuttin' Band och The Movement. The Movement har jag sett en gång förut 2010. Fear Nutting band var rätt bra faktiskt, måste jag säga. Efter konserten hade vi ett par timmar innan bussen hem gick så vi satte oss i en bar. Jag kom hem vid 8am, gick och la mig vid 10 och sov hela dagen, tills 6pm! En galen resa men värt det var det såklart! ;)

Fear Nutting Band

publiken..

The Movement

 

SOJA

Den här bilden tog Ken, jag är två huvuden till höger om Jacob ;)

 

 

 

 


Just checking in...

Idag byter de fönster i mitt rum, så jag får nya, täta fönster :)


SOJA ikväll!!

Sitter på amtrak nu påväg till Richmond med Mo för att se SOJA. Super excited!! :D


Rebelution (& SOJA)

Jag insåg just att jag har glömt att skriva om Rebelution. Den 15 januari spelade Rebelution på Fillmore i Silver Spring, en kvart ifrån mig! Jag har velat se dem länge nu, de kom till DC förra året men jag kunde inte gå då. Och eftersom jag visste att SOJA var hemma nu så an anade jag att de skulle komma på Rebelutions konsert och spela med dem, eftersom de jobbar och spelar tillsammans ibland... Så jag släpade med mig Malin, som släpade med sig Fernando, som faktiskt gillar både Rebelution och SOJA. Så vi gick, och de var bra! Jätte bra, och precis som jag trodde kom Ken, Bobby och Jacob ut på scenen och uppträdde med Rebelution, ett par sånger :D
Kul!Malin & MalinEric (Rebelution) & Jacob

Livet

Inte mycket händer just nu. Eller, en massa händer, men inget att skriva om direkt. Jag och Isabel håller på att planera vår resemånad, vi har bokat en hel del nu, har några flygresor kvar att boka. Jag berättar mer om det senare, det är ju några månader kvar.

SOJA släppte sitt nya album idag, men jag fick det i fredags eftersom jag förbeställde det ;) De påbörjade precis turneringen för nya albumet, på fredag spelar de i Richmond, Virginia och jag ska gå!!! :D :D
SO EXCITED!! Mo och jag ska gå och det ska bli otroligt kul, jag har suttit med nya albumet på replay i snart en vecka nu och jag älskar det!! Jag fick ett mejl från SOJAs manager idag, jag räknas numera som deras vän, istället för deras fan :O Galet kul!

Naz åkte hem till Sydafrika förra veckan. Jag saknar henne. Vi hade en galen sista utgång som var sjukt rolig. Bilder kommer.

Min familj har en ny aupair som ska komma efter mig, Larissa från Brasilien. Sophie växer och är nu drygt 7 månader. Men det fattar ni själva förstås. Annars är det inte mycket att berätta.

Kramar på er så länge! :)
Sophie är ett stort SOJA fan ;)


Tagen med min iPhone!! Förvånad över kvaliteten :O

Chicago 2012

I lördags morse körde Jennifer mig till BWI och därifrån flög jag till Chicago. Där träffade jag Isabel och Nathalie. Vi checkade in på vårt hostel, international hosteling, och sedan började vi vår sightseeing.

Nathalie och Isabel


Vi började i Millennium Park. Där finns skulpturer, fontäner, planteringar mm.


The Bean- min favorit!
Sedan gick vi vidare...

Förbi Chicago River- som de färjar grön på St. Patrick's Day!
Vi såg Marilyn Monroe skulpturen.
Sen kom vi till Navy Pier.Snöskulptur tävling!Angry Birds skulptur!!! :D

Segelbåtsmässa


På kvällen gick vi till Giordano's. Chicago är känt för sin speciella pizza, deras pizzor är som pizzapaj, så att äta pizza är ett måste när man besöker Chicago. Jonathan, som bott i Chicago några år, rekommenderade detta ställe. Rätt trevligt, men det där med pizzapaj är inte riktigt min grej.


Vi hängde på hostelet på kvällen :/


Söndag
Vi gick upp vid 7am!!
Frukost på hostelet ingick och det var gott. Här diskar jag efter mina rostade mackor och min juice.


Här spelar de in en film. Önskar jag visste vilken ;)

Vi tog subwayen som i Chicago kallas för  "The EL" till Andersonville, ett område i norra delen av staden dit många svenskar immigrerade i mitten på 1800-talet, som även kallas "USA:s svenska hjärta". Där finns svenska affärer, resturanger, museum, bakeri osv...

Isabel och jag drack glögg!!
Sedan gick vi tillbaka till The El.

Vi åkte till The Willis Tower (även känt som Sears Tower som det hette tidigare). Det är en 442 meter hör skyskrapa som var världens högsta byggnad i 22 år, innan en högre byggdes i Asien. Det är fortfarande USAs högsta byggnad. Vi åkte upp till toppen, där ett skydeck finns.

På söndag eftermiddagen sa vi hejdå och jag flög hem till DC och Isabel och Nathalie flög hem till NY.
Det var en jätte trevlig helg, underbar stad men fruktansvärt kallt och blåsigt. Men Chicago kallas ju också för "The windy city". Tur att vi hade soligt i alla fall.

KRAM!
RSS 2.0