Tillbaka i DC

Och tillbaka på bloggen.
Jag vet att det var länge sen, jag har inte tagit mig tid att skriva för det finns så mycket att skriva om. Men nu ska jag försöka. På väg till DC gick min dator sönder på Arlanda, och min stora resväska försvann i London. Skitkul. Eller inte. Men datorn funkar som den ska och jag fick tillbaka väskan dagen efter. Jag fick träffa Sophie, Ethans nya lillasyster, som då var 3 veckor gamal. Veckan efter kom Kasey hit och hälsade på, deras förra aupair från Australien. Vi hade jätte kul ihop och gjorde sightseeing för familjen bodde i Baltimore när hon var här. Så vi åkte till Arlington Cemetery, Eastern Market, National Zoo, Old Post Office Pavilion, guidad tur inne i The Capitol, åkte trampbåt i Tidal Basin i DC, gick ut och åt, gick på bio, utomhusbio, shoppade en del, lyssnade så SOJA och snackade skit. Vi har mycket gemensamt och hade mycket att prata om, och det var tråkigt att säga hejdå när hon drog vidare till Kalifornien. Men jag fick en inbjudan till hennes hem i Australien, vi får se när det kan bli av ;)

Old Post Office

Old Post Office

Arlington Cemetery
US CapitolThe National Zoo
Jag donerade 67 cent till The National Zoo och fick ett klistermärke. Wohoo! :S
Pandan är mitt absoluta favoritdjur.


Under tiden KC var här åkte Simone till New Jersey med hennes värdfamilj en månad. Det var tråkigt utan henne, men helgen den 5-7 augusti åkte jag till henne i Avalon, New Jersey för att hälsa på. Det kommer i ett separat inlägg. På måndagen den 8e åkte jag ner till Cape May, NJ och tog färjan över till Lewis i Delawere och fortsatte köra ner till Ocean City, MD där jag skulle möta Jennifer och barnen. Vi stannade där två dygn, sen åkte vi hem på onsdag kvällen.

På senaste tid har vi haft lite olika naturkatastrofer. För ett par veckor sedan var det jordbävning i Virginia, söder om DC, som ni säkert hört talas om. Jag körde bil med Ethan, och blev tvungen att stanna pga vägarbete. Kvinnan i bilen framför mig började backa, och backade in i fronten på min bil. När jag senare var ute och körde och stannade i en korsning började hela bilen skaka, och då menar jag verkligen skaka. Jag trodde såklart att bilen hade pajat helt när kvinnan backade in i mig, att det var fel i motorn eller nåt. Men senare fick jag veta att det var ju jordbävningen. Det var min jordbävnngupplevelse. National Cathedral och Washington Monument blev bland annat skadade. Senare samma vecka, på helgen, var det orkan. Den gick längs med kusten men folk här förberedde sig och räknade med det värsta. Det blev inte mer än lite vind och regn där jag bor, men Simone var rädd och sov över hos mig. Nu i helgen som var så var det tydligen en tornado i Maryland, men en bra bit från där jag bor, så jag vi märkte inte av någonting.

Förra helgen var det långhelg, och jag åkte upp till New Jesey för att jobba. Jennifer och Jonathan skulle gå på brölopp och vi stannade på Hilton i West Orange. Jätte fint hotell, jag fick dela rum med Ethan. Jag åkte min bil upp och de åkte i sin bil upp på lördagen, barnen åkte med sina föräldrar. De behövde nämligen två bilar där uppe för att köra Jonathans föräldrar. På lördagkvällen var de på övningsmiddag, och när jag hade stoppat barnen i säng satt jag i JJs rum och kollade på Pirates of the Caribbean. Hade en rätt trevlig kväll. På söndagen, efter frukost på "the diner" med familjen gick jag och shoppade i ett enormt shoppingcentrum mittemot hotellet. Nästan alla affäfer var dyra designeraffärer, så inte gick det att shoppa så mycket. Men jag köpte min en jacka inför hösten/vintern för $300. Jag vet, mycket pengar, men min underbara mor betalar hälften som födelsedagspresent. Tack mamma, jag älskar dig! Och jag älskar jackan! :)

På söndagkvällen jobbade jag, det började trevligt, Ethan, jag och Sophie gick till den fina resturangen på hotellet och åt mat och dessert. Sedan kom vi tillbaka till rummet, jag gjorde dem i ordning för sängen och senare gick jag och stoppade om dem. Vid kvart över 9, när båda barnen som i mitt rum och jag skulle hänga i JJs rum, gick jag ut ur deras rum för att hämta något i mitt rum. Jag fick med mig fel nyckel och blev utelåst från deras rum. Och jag kunde inte hänga i mitt eget rum, för där sov barnen. Så jag satt ute i korridoren utanför rummet i 4 timmar, FYRA TIMMAR, och väntade på att de skulle komma hem. De kom hem kvart över ett, och jag har nog aldrig blivit så glad över att se dem förut. Ingen rolig kväll. Och jo, jag frågade i lobbyn men de kunde inte låsa upp för mig eftersom Jennifer stod för rummet. Vi åkte hem på måndagen.

Samma måndag kom Simones mamma och syster hit från Sydafrika för att hälsa på. Detta är alltså snart två veckor sedan. De åkte till New York och kom tillbaka för en vecka sedan, och denna vecka träffade jag dem för att äta middag på Cheesecake Factory. Det var trevligt. Förra helgen så var jag med Malin (som föressten är tillbaka från Sverige) på picknick. Vi körde runt, runt och letade efter en plats att picknicka på, och tillslut satta vi oss vid en liten ström i en skog. Vi åt och fotade och vadade runt i strömmen, sen åkte v till Tysons Corner och shoppade. Jag sov över hos Malin, vi kollade på Pippi Långstrump :)

Ethan och jag har gjort en hel det roliga saker, vi har varit på The National Zoo, bondgården, vi har åkt och fiskat, fångade två fiskar som vi tog med hem och döpte till McFish och Fundus. En dag åkte vi till Annapolis, och en dag var vi på Montgomery County Fair, vilket är som ett tivoli med karuseller och djur.  Nu, den här veckan, började Ethan i skolan så det är slut med äventyr för oss. Nu är det bara jag och Sophie.

Montgomery County Fair

Ethan red för första gången!!


Detta gjorde mig upprörd.. Stackars grisar.

Ethan, som tjatade om att åka karusell, tyckte så här i början. Lite läskigt.

Men inget farligt alls, upptäckte han sen :)

Annapolis


Picnic in Potomac

The Farm


Jag skriver SNART igen, lovar ;)


RSS 2.0