Tillbaka i DC

Kom tillbaka till DC i lördags kväll. Gick på SOJA konsert med Malin at the 930 club. Kommer mer om det sen. Har spenderat mina sista dagar på banken, tre dagar i rad, och med mina vänner, sagt hejdå och allt. Och familjen. Har varit stressigt, roligt och jobbigt. Jag kommer sakna dem allihopa. Flyger till Sverige idag. :(Grand Canyon

Jag lade aldrig upp några bilder från Grand Canyon. Egentligen vill jag nästan inte det, för inga bilder kan göra nationalparken tillrättvisa.  Men det såg ut så här:

 


:(

Det är fredag kväll, jag är i Las Vegas, detta skulle kunnat bli en fantastisk kväll. Men jag får spendera kvällen på rummet och sitta och ringa runt till mina banker och försöka spärra mina kort. Just det, någon snodde min plånbok. Med bankkort, körkort, försäkringskort och alla andra kort och värdesaker. Och min älskade plånbok. Och när upptäcker jag att min den saknas? När vi sitter på resturangen, har fått notan och ska betala. Och har inget att betala med. Kul. INTE. Åh vad jobbigt allt blev nu.

Joshua Tree National Park, Route 66 & Arizona

Idag åkte jag och Isabel från San Diego. Vi hämtade upp hyrbilen kl. 8am. Vi skulle haft en Jeep men den hade försvunnit så vi fick en Chevrolet, en stor en från mars 2012. Fin är den :) Så vi åkte, stannade i Joshua Tree NP som är en jätte fin National Park. Där körde vi runt och tittade på utsikterna, hikade lite och så. Blev rädda för banditerna som de varnade för och alla konstiga människor, och pang-ljud som följdes av rökmoln bakom kullarna. Den konstiga, hårda vita sanden som gick sönder när man gick i den, och alla turister som fotade oss när vi försökte. Galet rolig dag. Vi körde sedan vidare in i Arizona, och körde delvis på Route 66! Vi körde totalt 80 mil idag.  Nu är vi på Days Inn i Flagstaff där vi ska sova innan vi kör vidare till Grand Canyon i morgon bitti.


Härifrån ser man till Mexiko!!Joshua Tree


BilenSan Diego

Nu sitter jag på Starbucks i San Diego. Wifi finns på hostelet, men av någon anledning funkar det inte på min dator. Jag ÄLSKAR San Diego förresten, det är jätte fint här! Igår var jag på San Diego Zoo som tydligen är ett av de finaste i landet, kanske till och med i världen. Idag var jag på Sea World, de hade späckhuggar show, delfin show, isbjörnar, pingviner och alla sorters sea animals man kan tänka sig. Jag fick klappa och mata en delfin!! Otroligt kul! Isabel och jag är lite sura på varandra just nu, så jag var på zoo och sea world med en tjej från Peru, Marisol. Lite jobbig, men jätte trevlig ;) Vi var i Balboa park också, en stor, jätte fin park. Måste vara den finaste och mest intressanta parken jag har varit i. I morgon åker jag och Isabel vidare till Grand Canyon. Sen blir det Las Vegas, och på lördag mårgon åker vi hem, jag till DC, hon till New York. På lördag kväll ska jag på SOJAs konsert med Malin, ska bli awesome!! Grattis till Jacob förresten, han fyllde år igår :)
KRAM
Hello from Disneyland

Hej! Jag är i Anaheim nu, har varit på Disneyland i två dagar. Vi bor på ett motel i närheten men vi har inte internet där så nu gick vi till McDonalds för att få wifi. Jag har träffat Nalle Puh och Kalle Anka, och alla andra karaktärer. I morgon åker vi vidare till San Diego. Ska bli kul! Hoppas ni har det bra, jag har det underbart!!
KRAM!


Hollywood

Nu sitter jag på vårat hostel på Hollywood Blvd. Vi har varit här ett par dagar nu och ikväll ska vi vidare till Anaheim i Orange County, där vi ska gå på Disneyland i två dagar. I tisdags spenderade vi dagen i Santa Monica och Venice Beach, igår var vi på Universal Studios. Idag, torsdag, åkte vi på en bustour och fick se var kändisarna bor, Hollywoodskylten, Rodeo Drive, Beverly Hills, Bel Air osv... I morse gick vi runt i Melrose, för jag ville så klart se ställen från Melrose Place, som jag är ett stort fan av. Skriver snart igen.
KRAM!

Checking in

Vi var i Fort Lauderdale i lördags, innan vi flög till San Francisco. I morgon lämnar vi SF och beger oss till LA!


...


Miami beach & Key West


Key West

Idag var vi i Key West. Vi åkte vid 4 i morse, kom fram vid halv 8. Åkte parasailing, solade, badade, åt conch och tog foton med den sydligaste punkten i continental USA.Miami

Vi är i Miami nu, kom hit igår. Idag var vi på Gator Park, jag höll i en alligator! Nathalie piercade tungan. Vi var på Miami inc. Jag fick TRE gratis öl av hostellet för att vi hade problem med rummet. ;D Bilder kommer snart.

KRAM!!


Ps. Jag har det underbart!!

RSS 2.0