The Beach

Jag, Tayssa, Fernando och Malin åkte till Piney Point Beach förra helgen, alltså inte helgen som var nyss utan helgen innan. Vi grillade, åt, drack, fotade, spelade kort, dansade och tro det eller ej men vi badade!! I havet!! Som var svin kallt!! I mars!!!!! Svenskar gör ju det på vintern, vi hoppar i vattnet eller rullar oss i snön, och sätter oss sedan i bastun. Så Malin och jag fick för oss att vi skulle visa våra sydamerikanska vänner hur man gör. Fast vi hade ju ingen bastu, så de fick bli en varm dusch och svedka efteråt. Men vi har ju faktiskt vår här nu, så det var ju inte kallt i vattnet som det är i januari i Sverige. Vi hade hyrt ett hus på stranden, jätte mysigt.
Malin leker får? :PBänken var så låg så jag var faktiskt tvungen att sitta på knä och äta.

M&M
Kommentarer
Postat av: Malin

fin bild du la upp på mig....or NOT!! jag e inget får...men det e ok, kunde ha varit en värre bild :) Annars fina bilder som vanligt!! och det var sjukt kul på stranden :))

2012-03-20 @ 13:56:12
Postat av: Malin

Hahaha förlåt, jag kände mig tvungen! ;P Jag satt och sktattade här för mig själv och ville dela med mig av det roliga ;) Och ja, det kunde ha varit mycket värre xD Sjukt kul hade vi i alla fall :)

2012-03-20 @ 15:19:52
Postat av: Malin

det e lungt, jag garvar varje gång jag kollar på bilderna från den helgen :)

2012-03-20 @ 17:28:05
Postat av: Malin

Hahaha jag med :P

2012-03-20 @ 19:11:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0