Hallå där!

Inte mycket som händer här. Eller alltså, inget speciellt. Inget annat än konserter, partajande, jobb, plugg och allt det vanliga. En fotoutställning av Mikael Olsson på House of Sweden blev ett par öl på Science Club, som slutade med en reggae konsert på 18th street lounge förra veckan, bra bra musik med goda vänner, härligt!


Jag var på hockey match förra vecka också, såg Caps mot Islanders. Bra spel på slutet av the Capitals, som vann i tilläggstid. Med Malin, Tayssa, Fernando och Eric (tror vi att han heter :P).Var och simmade med Malin och Fernando, skönt! Det var länge sen jag simmade. Annars så håller jag på mycket med scrapbooking nu, jobbar mig igenom en koreansk thriller och har fått en ny favorit radiolkanal; Island 98.5. De spelar Hawaiian style & Reggae, SOJA kan bland annat höras där, ganska ofta faktiskt. På tal om SOJA, de ska för första gången vara på National television den 12 mars! På NBC!!! Deras nya CD Strength to Survive är ett riktigt break through för dem, kul!

Förra helgen var jag på college och pluggade American Government, psykologi och spanska. Det var jätte kul och jag fick nya vänner, skit sköna typer och föreläsningarna var intressanta. Jag hade kämpat med den dumma läxan jätte mycket, och den blev godkänd!! Så nu har jag pluggat klart mina 12 credits. 

Idag, lördag, ska jag åka till stranden med ett gäng kompisar och stanna över natten. Har precis packat klart och är supertaggad!! Vi har hyrt ett stort hus, och just nu behöver jag verkligen en break, så det ska bli awesome!!

Hoppas ni alla har det bra!!
KRAM

PS. Grattis till mamma som fyllde år förra veckan! <3

Kommentarer
Postat av: mum

hi malinri har just fikat med faemor o farfarde hälsar så mycket till dejva kul du verkar ha i usa.kramar mumps. scypa på onsdag

2012-03-11 @ 16:58:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0