Jag åker i morgon!! OMG.

Jag har börjat säga hejdå till mina vänner nu. Har sagt hejdå till Warren, Ayman, Mike, Mike#2,Ali och Några till. Kommer se några av dem igen när jag kommer tillbaka till DC om en månad. Allt känns konstigt och jag är super stressad. Stressad över allt jag har att göra innan jag reser, stressad över packningen som jag inte kommer få med mig hem, stressad över pengar. Jag vet inte ens hur jag ska ta mig till flygplatsen i morgon. Idag var jag på posten och skickade hem grejer. Det gick på $107, och jag har lika mycket till att skicka. Har köpt en till resväska också. Sitter nu i mitt rum som är helt tomt på saker, bara möblerna finns kvar, och min dator. Och en vissen växt som jag ska slänga ut.

Har för övrigt varit på baseball och såg Nats med familjen och Malin. Trevligt.
Var med Warren och såg the Wizards spela mot Bobcats i måndags. Basketboll alltså. Har gjort lite andra galna saker, klättrat upp på ett tak i Georgetown fredag natt för att jag hade tråkigt.


Packat som bara den, hela dagarna i en vecka nu. Varit på Zonobia med Simone. Trevligt.
Hade sönder en vägg på Prince Café. Ayman "fixade" det med en poster :P


Malin fyllde år den 9 April. Då åkte jag till hennes skola med tårta, för hon hade lektion hela kvällen. Sen gick vi ut.Dagen innan det var det påskmiddag hemma hos Malin, jag var bjuden. Malins föräldrar var där också, de kom och hälsade på.

Jag köpte en ny lång kjol :)

Kommentarer
Postat av: mumhi malin!va duktig du är med allt; packning alla avsked resor mmkram mum

2012-04-27 @ 12:38:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0