Jag är i Orlando nu!

Jag är i Orlando!! Fint rum med stora sängar, pool, bar, trevliga människor och varmt!! :D


Hej från flygplatsen..

Jag sitter vid min gate nu och ska gå på planet om några minuter. Flyget är en timma försenat :/ och jag är så fruktansvärt arg på Sylvia, våran städerska. Jag hoppas att jag aldrig behöver se henne igen. Hon slängde alla mina grejer i soptunnan. Va f*n tänker hon med??!!!!!! @¥|!%•£!!


Min telefonbok

Jag ska radera alla mina nummer i telefonboken nu, men vill komma ihåg vilka som fanns i den. Så här såg min telefonbok ut.

All Saints School
Andre
Andrew
Angie
Ayman
Bank of America Bethesda
Bank of America
Birthe
Blessy
Caroline
Chase
Chasity Lcc
Chi
Darinka
Deborah
Desere
Dustin
Ehab
El Salvador
Emma svensk Aupair
Erik
Fahad
Fahad new #
Fax
Fernando
Frank Zia
Fred
Geenne
Hotel
Howard
Isabel Tiger
Jack C Ruiz (soja)
Jacob ?
Jag swe
James Wsc
Janina
Jennifer
Jennifer Aupair
Jennifer work
Johanna
John Turk
Jonathan
Kareem
Kareem 2
Karin
Kasey
Ken Brownell
Kez From Ustreet
Kim
Kim Gross British Aupair
Kristine
Lealand Center
Lena
Linnea?
Lotta
Lupe
Lynne Cell
Lynne home
Lynne work
Malin
Manny
Marouane
Mats hem
Merve
Mike
Mike New
Mohammed
Monica
Natta Bf
Naz
Nesto
Nora Miller Cell
Nora Miller Home
Paul
Peter Jarow
Piera
Prasanth
Rebecca
Rebecca
Ricki
Sam
Sara Norgren
Scott
Shaher
Shawn
Simone
Simone home
Sofia
Sofie Tenleytown
Soso
Steffie
Susan cell
Susan home
Svenja New
Sverige
Tahid
Tayssa
Tjej fran bilen
Trine
Uemit
Valentina
Vanja
Warren
Wgwm
Yvonne
Zab
Zab from U Street

Jag minns nästan alla här, många i listan är personer jag bara träffa en gång. Men jag vill minnas dem.

Jag åker i morgon!! OMG.

Jag har börjat säga hejdå till mina vänner nu. Har sagt hejdå till Warren, Ayman, Mike, Mike#2,Ali och Några till. Kommer se några av dem igen när jag kommer tillbaka till DC om en månad. Allt känns konstigt och jag är super stressad. Stressad över allt jag har att göra innan jag reser, stressad över packningen som jag inte kommer få med mig hem, stressad över pengar. Jag vet inte ens hur jag ska ta mig till flygplatsen i morgon. Idag var jag på posten och skickade hem grejer. Det gick på $107, och jag har lika mycket till att skicka. Har köpt en till resväska också. Sitter nu i mitt rum som är helt tomt på saker, bara möblerna finns kvar, och min dator. Och en vissen växt som jag ska slänga ut.

Har för övrigt varit på baseball och såg Nats med familjen och Malin. Trevligt.
Var med Warren och såg the Wizards spela mot Bobcats i måndags. Basketboll alltså. Har gjort lite andra galna saker, klättrat upp på ett tak i Georgetown fredag natt för att jag hade tråkigt.


Packat som bara den, hela dagarna i en vecka nu. Varit på Zonobia med Simone. Trevligt.
Hade sönder en vägg på Prince Café. Ayman "fixade" det med en poster :P


Malin fyllde år den 9 April. Då åkte jag till hennes skola med tårta, för hon hade lektion hela kvällen. Sen gick vi ut.Dagen innan det var det påskmiddag hemma hos Malin, jag var bjuden. Malins föräldrar var där också, de kom och hälsade på.

Jag köpte en ny lång kjol :)

Utah IIII

På torsdagen åkte jag skidor på eftermiddagen, mest gröna backar men även blå. Otroligt kul! På kvällen gick vi alla ut och åt på Wasatch Brew Pub i Park City och jag shoppade även lite. Fredag, sista dagen, fick vi besök av Jonathans vän Jeff med familj som bor i Salt Lake City. Vi åt pizza. De är mormoner, Utah är ju känt för att de har många mormoner och även för sina mormon tempel. På Lördag morgon åkte vi till SLC och flög tillbaka till DC.
Utah III - Grand Lodge, Deer Valley

Hallå! Jag tänkte bara visa hur det ser ut där vi bor! Vi har hyrt vad som verkar som ett hus när man är inne, men det är alltså rum på ett hotel. Det är 6 bedrooms och det finns ett jätte stort fint kök och vardagsrum, altan, badrum till varje sovrum, det hela är på två våningar. Och kostar $13,650 / vecka.
Det är alltså nästan 100 000 svenska kronor!! Galet, men det är jätte fint här, och bra service, det ligger mitt i skidbacken så det är bara att ta på sig pjäxorna och gå ut. Det finns gym och hot tub, sällskapsrum på våning tre och frukostbuffé varje morgon. Här kommer lite bilder på hotellet.

Lobbyn

Sällskapsrummet

Förvaringsutrymme

Hot tub

gymmet

Här kommer lite bilder på hur det ser ut i vårat "hus". Bild nummer tre är mitt sovrum, längst ner är vårat kök och vardagsrum.

Inte så tokigt va? :)

Utah II

Hallå! Jag tänkte inte skriva så mycket utan mest berätta vad jag har gjort de senaste två dagarna. Igår, tisdag,  jobbade jag- jag var alltså hemma med barnen när de andra åkte skidor. Ethan och jag hade jätte kul, lekte med dinosaurier och myste, badade bubbelbad med Sophie mm... När de andra kom tillbaka vid klockan två gick jag ut och skulle åka skidor ett par timmar innan liftarna stängde, vilket de gör klockan fyra. Eftersom jag inte är van att åka skidor och inte kan särskillt mycket än så började jag med de gröna backarna.
Här i USA är svårighetsgraderna på backarna lite annorlunda mot Europa, här har vi bara grön, blå och svart backe, inte röd. Så finns det något som heter dubbelblå, jag minns inte vad det innebär nu.

I alla fall, så började jag med två gröna backar. Det gick jätte bra så jag kände att jag ville ge mig på en större utmaning och testa en blå backe. Så jag frågade en liftkille vilken han rekommenderade för en nybörjare och han pekade ut en backe till mig. Det var svårt måste jag säga, den kändes jätte brant på vissa ställen varpå jag fick åka pizzaslice ner. Men mot slutet av backen, som förresten går precis utanför vår altan, gick det jätte fint och jag tyckte nog att jag var bättre än jag egentligen var. Så med bra självförtroende åkte jag ner, kanske lite för fort, kom utanför vårat hus, tappade kontrollen, flög-slog volt- och landade på huvudet. Pinsamt!!! Jag landade nog egentligen inte på huvudet men det kändes som det, jag slog i huvudet i alla fall. Tur att jag hade hjälm på mig. Nej, jag landade nog på rumpan tror jag, för den gör väldigt ont. Men jag trasslade ur skidorna som hade snurrat ihop sig på något sätt och fortsatte åka ner. Jennifers pappa brukar jämt säga att om man inte ramlar när man åker skidor så har man inte jobbat tillräckligt hårt. Så jag var rätt glad att jag ramlade ändå, och hårt hade jag faktiskt jobbat. Jag kom till liften och tänkte att det där var rätt svårt, så jag gör det igen. Så jag åkte en grön backe och sedan den blå igen, och det gick jätte fint. Sen var klockan fyra och jag var helt slut. Jag hann med att åka rätt mycket på mindre än två timmar. Ben lagade tacos till middag, yum!!

Efter middagen ringde jag och beställde en gratis buss som Park City tillhandahåller för turister, och åkte till apoteket Rite aid för att inhandla lite nödvändigheter. Park City är alltså en by, eller vad man ska kalla det, där det nästan bara finns turister. Vi bor alltså i Deer Valley, som ligger fem minuter från Park City.

Idag, onsdag, var jag ledig. Tanken var att jag skulle åka skidor hela dagen, men jag bestämmde mig för att skippa det. Det skulle kosta mig $90 för en heldag eller $50 för en halvdag, och jag försöker spara pengar just nu. Så Jennifer sa att om jag vill kan vi göra som vi har gjort måndag och tisdag, att jag lånar hennes liftkort ett par timmar på eftermiddagen på torsdag och fredag när hon har åkt klart. Då kan jag åka gratis :)

Så jag hängde hemma på förmiddagen och åkte bussen till Park City med Susan på eftermiddagen för att kika i butikerna och strosa runt på huvudgatan i solen, det var jätte varmt idag. Jonathan kom och hämtade oss och på vägen hem hade Jonathan och jag en het diskussion om världsfred som sedan fastnade i mitt huvud resten av dagen.

Efter middagen bestämmde jag mig för att ge mig ut på en joggingtur, eftersom jag inte hade åkt skidor idag. Eftersom vi bor i bergen finns det ju liksom ingen rak väg eller ett spår i skogen att springa på, så jag blev tvungen att ändra min plan. Jag powerwalkade upp längs med vägen, i uppförtsbacke i en halvtimma, sen gick inte vägen längre upp. Så jag fortsatte i snön, uppför skidbacken mot liften. Jag får ju lite galna idéer ibland, och nu fick jag för mig att jag skulle vandra till toppen på berget, som är 9,100 ft högt. Det var svårt att gå uppför backen i snön, och när jag var nästan uppe vid liften bestämde jag mig för att gå tillbaka, för det började skymma. Jag gick ner igen, och när jag kom till vägen så joggade jag hela vägen hem. Men det är väl inte så jobbigt att jogga i nerförtsbacke tänker du kanske då, men eftersom jag inte vill förstöra mina knän ännu mer var jag tvungen att jogga riktigt långsamt i backen och det var jobbigt för benen. Der blev totalt fem kilometer, varav 2,5 km var brant uppförsbacke. Jag tycker det var duktigt av mig, och när jag kom hem var benen som spagetti. Jag duschade och satte mig och tittade på nyheterna med Jennifers föräldrar. Nu sitter jag i min kingsize bed i mitt rum, benen fortfarande som spagetti men det känns såååå skönt! Här kommer lite bilder från Park City och min hike/joggingtur i bergen.

Mitt rum :)

Utah I

Hallå där. Jag har nu varit i Utah i två dagar. Lördag när vi kom, och söndag var två fruktansvärda dagar. Jag har varit jätte sjuk. Jag fick ju tandvärk i fredags kväll, och det är riktigt smärtsamt. Jag kunde inte prata, kunde inte äta, kunde inte sova. Jag satt i princip bara och grät av smärtan. Jag åt en massa olika smärtstillande, Tylenol, Ibuprofen och advil, och det hjälpte lite, det gör fortfarande ont men inte lika mycket. Igår, söndag, fick jag feber. Man kan tydligen få det av tandvärk. Jag fick riktigt hög feber och låg och skakade i sängen med varma kläder och tre filtar,skakade så mycket att jag fick kramp, tio minuter senare svettades jag som bara den och var kokhet. Sen frös jag igen, och så har det hållt på i ett dygn. Och jag jobbade ju igår, så det gjorde inte saken bättre. Eftersom jag låg och vilade så mycket så kunde jag inte sova inatt, jag sov mellan 11pm och 2am, sen kunde jag inte sova mer. Så i morse när jag jobbade bestämde jag mig för att ta Sophie ut på en promenad i friska luften, tänkte att det kanske skulle få mig att må bätte. Och det gjorde det. Det gav mig energi och febern försvann. Så nu i eftermiddags var jag ute och åkte skidor. Jennifer kom hem tidigt så jag lånade hennes utrustning och Jonathan körde mig till en lätt backe som var perfekt för mig att starta i. Det gick jätte bra, jag åkte mycket bättre än jag trodde att jag kunde, jag fick lite tips av en skidlärare som åkte ner med mig, och jag träffade några tjejer som också är nybörjare. Det var jätte kul!! Jonathan kom och hämtade mig en timma senare, han såg mig åka och tyckte jag var jätte duktig :D Här kommer lite bilder från idag.

Den här bilden är tagen från vår altan. Fantastisk utsikt från vårt hus, som ligger mitt i skidbacken!

RSS 2.0