Picknick med en sköldpadda.

Förra veckan hade Ethan och jag en massa kul, vi hälsade på hästarna i stallet, hade playdates och picknick. När vi skulle åka till ängen i Rock Creek Park för att ha pcknick tog vi med oss Tessa, så hon fick komma ut lite. Det var jätte mysigt, fillt med fjärilar och underbart väder. Och vi hittade de en sköldpadda. Han låg där i gräset och drog in huvudet när vi kom. Det tyckte vi var jätte roligt, och vi döpte honom till Tortuga som är sköldpadda på spanska om jag inte minns fel, men det var svårt för Ethan att säga så vi kallade honom Tor.Tor
I fredags gick jag Simone, Desere, Megan och Connie till ett nytt ställe i Georgetown som Simone och jag blev tipsade om på vårat stammis café i Tenleytown. Cafét finns tydligen i Georgetown också, med samma ägare, men på helgerna är det proppfullt av folk som dansar, på golvet och på borden. Stället är arabiskt och spelar blandad arabisk musik med "vanlig" partymusik. Jätte kul ställe, så vi gick dit igen på lördagen. Då blev det jag, Simone, Desere, Andie, Käthe och en kille som kallar sig för Adam. Han sa sitt riktiga namn, men jag minns inte var det var så jag kallar honom också för Adam. Lördagen var till och med bättre än fredagen, och vi dansade natten lång. De flesta klubbar i DC stänger vid 2am eller 3am, men det här stället, som förresten heter Prince Café, stänger vid 5am på helgerna. Så vi stannade väl till 4, sen åkte vi hem. Simone och jag åkte dit i söndags och tisdags också, då var det rätt lugnt men fortfarande hög musik och jätte härlig atmosfär.

I måndags åkte jag och Ethan till bondgården där vi varit några gånger förut, och tittade på djuren, blommorna och traktorerna. En av getterna gick run lös, så vi kunde klappa och krama honom. Jag trodde att Ethan skulle vara rädd och inte våga klappa geten, men det visade sig att han vågade mer än vad jag gjorde ;P
I växthuset hittade vi en jätte fin mini-solros som Ethan köpte till sim mamma som fyller 40 nästa vecka.Denna köpte Ethan till sin mamma :)

Sharp's Farm


Igår, onsdag, åkte Ethan och jag till lite olika affärer för att leta efter en fin liten kruka att plantera solrosen i till Jennifer. Ethan valde ut en jättefin vattenkanna att stoppa blomman i. Ni kan få se bild nästa vecka, när Ethan och jag har planterat den. Vad jag ska ge henne i present har jag ingen aning om än. Vi får se vad jag kan hitta på ;)

I morgon, fredag, ska jag och Simone till Prince Café igen, denna gång bjöd vi med vår vän Andrew. Vi får se om Desere kommer med också, jag hoppas det. På lördag ska jag upp tidigt och åka med familjen till ett ställa vid vattnet där Jonathan ska träna inför The Bay Swim 2011 som har ska tävla i även detta år. Det är vad jag har planerat inför helgen än så länge.
Hoppas ni alla får en fin helg, KRAM

Kommentarer
Postat av: Mum & Mia

Hi Malin!Kul att se sköldpaddan. Ethan är tuff som kramar geten och klappar hästen.

Fin solros han har köpt till mamma.Kramar från Djurön

2011-05-20 @ 09:53:26
Postat av: mum

hi malinvilken söt liten gris du gar fotatkram

2011-05-22 @ 16:41:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0