It's all about music....

Hur vore livet utan musik??? I december pajade stereon i min bil, nån snubbe från sydamerika kopplade ur batteriet och så behövde jag koden till radion för att få den att funka igen. Jag hade koden, men den funkade inte. Jag testade, Jennifer testade, de på verkstaden testade. Men den funkade inte. Så i fyra månader har kört utan musik i bilen, vilket har varit fruktansvärt tråkigt. Och farligt, för jag blir uttråkad när jag kör och börjar göra andra gjerer istället. Och så har jag varit tvungen att sjunga för Ethan hela tiden (mest för att jag VILL ha musik i bilen).

Nu ska jag och Malin på roadtrip till familjens lägenhet på stranden utanför Ocean City över helgen, vilket är cirka tre timmars bilfärd. Så igår tog jag upp mitt fixa-radion-projekt igen och försökte desperat hitta en lösning till radion- eller ett annat sätt att lyssna på musik i bilen. Jag googlade problemet hit och dit i timmar, ringde Acura, mailade dem, men såklart får man ju ingen hjälp. Jag var påväg att åka och köpa högtalare till min ipod, men så efter Ethans musikklass idag åkte vi till Acuras återförsäljade och service i Bethesda och frågade dem. Då sa de att av någon lustig anledning så hade andra med samma problem upptäckt att om man åker ner till botten av parkeringshuset, vilket är typ fem våningar ner, och slår in koden där nere så funkar det. Ibland. Det berodde visst på något med en antenn. Så de tyckte att jag skulle testa det först. Det gjorde vi, Ethan och jag åkte längst ner och testade med koden, och ja, det funkade!!! CD funkade inte, bara radion till att börja med. Sen senare började CDn helt plötsligt att funka också. Så jag var gladare än på mycket länge, finally kan jag skråla till mina konstiga låtar och njuta av SOJA i bilen igen. Vädret var jätte fint, det var så varmt så jag var tvungen att köra med rutorna nere, och såklart spelades det hög musik i bilen. Folk tittade på mig, men det sket jag i, jag har musik igen!!

Sen, vid tre när jag slutade jobba, åkte jag och "besiktade" bilen. Fast jag vet inte om jag skulle kalla det besiktning, de mätte någon luft grej vid pedalerna vilket tog ungefär två minuter, sen var det klart, bilen blev godkänd och jag fick åka. Jag var där förra veckan också, och ställde mig i kö för besiktning. Här kommer man och ställer sig i kö, man får ingen speciell tid. Men när det var min tur i kön så startade inte bilen (!!!) så de fick starta den med startkablar och sa åt mig att komma igen den här veckan. Det händer ALDRIG, bilen startar alltid, men såklart när man står där så ska det hända. Surt.
Anyway, efteråt åkte jag till target och köpte en FM sändare eller vad det heter som man kan koppla ipoden till cigarettuttaget med i bilen. Så nu kan jag även lyssna på min ipod i bilen!!

Det blev ett bil inlägg idag, men det är den värd, min fina bil. Jag ska tvätta den i morgon :)
Jag vet att jag inte har skrivit om Atlanta än, men just nu har jag så ont i huvudet så jag pallar inte det. Jag måste packa lite snabbt inför min helg på stranden och sen gå och lägga mig. Får se om tid och ork finns i morgon, annars blir det efter helgen. Då kommer jag ha tid, jag ska nämligen vara ledig lördag till onsdag. Så jag och Malin åker till Ocean City på fredag kväll, i morgon, och stannar till söndag, sedan har jag tre dagar hemma. Men då ska jag visa Johannas bror och hans kompis runt i DC. De skulle hälsa på Johanna, men hon blev ju tvungen att åka hem till Tyskland, så jag lovade att visa dem runt.
Hoppas ni alla får en fin helg, vad ni nu har för er.
Kram och godnatt :)Min bil <3Kommentarer
Postat av: cary

åhhh jag älskar ocean city. avis!

2011-04-15 @ 11:59:29
URL: http://caryw.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, nu är jag hemma igen och jag älskar numera Ocean City jag med! Underbart! :D

2011-04-18 @ 08:02:15
Postat av: mum och Krtistina

Vi längtar efter att se bilder från Ocean City.

Kramar från Djurön

2011-04-19 @ 13:40:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0